27 Şubat 2013 Çarşamba

Real Racing 3 v1.0.56 - Beklenen Oyun Yayınlandı.



Yarış severlerin tutkunu olduğu Reel Racing oyunu muhteşem bir dönüş ile Google Play de ki yerini aldı. Serinin 3. oyunu olan oyunda Time Shifted Multiplayer yani çoklu oyuncu modu mevcut. Bu mod da bilgisayar ile yarışmak yerine dünya üzerinde bu oyunu oynamakta olan kişiler ile kıyasıya bir mücadeleye başlıyorsunuz.

Real Racing 3 konsol kalitesini aratmayacak grafikleri ve ses efektleri ile uzun süre konuşulacak bir oyunu benziyor.

Real Racing 3 de yarışlar çok daha gerçekçi yapılmış yarış esnasında bir yere çarptığınız da arabanız parçalanıyor kırılıyor. Şimdi demeyin ki ne olacak çarpa çarpa bitiririm ben oyunu işte o kadar kolay değil çünkü oyun sonun da arabanızın hasarlarını tamir ettirmeniz gerekiyor bu tamirat sadece dış görünüm için değil frenler, motor, yağ gibi bir çok detay için geçerli ve arabanızı tamire verdiğiniz de tamir aşaması boyunca arabanızı kullanamıyorsunuz.

Oyunda bir çok yeni araç ve yüzlerce harita bulunuyor bu da demek oluyor ki oyunu bir solukta bitirmek hiçte kolay olmayacak.

Oyun Google Play üzerinden ücretsiz olarak dağıtılmakta fakat şuan için ülkemize açılmış değil bu yüzden markette göremeyebilirsiniz.

Şimdiden başarılar herkese.

Ekran Görüntüleri



Oyunun tanıtım Videosu



Uygulamayı İndirmek İçin;
Apk dosyasını kurduktan sonra yaklaşık olarak 1.9 GB data dosyası indirecektir.

Uygulama Nasıl Kurulur
1.Adım : Yukarıda bulunan .apk uzantılı dosyayı indirip SD Kart okuyucu veya usb bağlantısı ile cihazınıza gönderin (İndirdiğiniz dosya Winrar (rar) arşivi içerisinde ise ilk önce arşivden çıkarınız.)
2.Adım : Cihazınıza gönderdiğiniz .apk uzantılı dosyayı bulup Uygulama yöneticileri veya apk manager vb uygulamalar ile bulup üzerine çift tıkladığınızda kurulum otomatik başlayacaktır.
3.Adım : Kurulum 15-30 saniye kadar sürer ve başarılı ile yüklendikten sonra uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

Not : Yukarıdaki basit anlatımı anlayamadıysanız veya bir sorun ile karşılaştıysanız detaylı anlatım için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz ;
  1.  Android uygulama nasıl yüklenir? Data dosyası nedir? Nasıl yüklenir? Detaylı bilgi için Tıklayın
  2.  Dosya .zip olarak iniyor? Ne yapmalıyım? Detalı bilgi İçin Tıklayın

Paylaş

Benzer Yayınlar

Real Racing 3 v1.0.56 - Beklenen Oyun Yayınlandı.
4/ 5
Oleh

Abone Olun!

Yazımı Beğendiniz mi? Abone Olun Yayınları Kaçırmayın.