13 Şubat 2013 Çarşamba

The Dark Knight Rises v1.1.3

The Dark Knight Rises

Yönetmen Christopher Nolan'ın Batman üçlemesi epik Sonuç film esinlenerek özel video oyunu Android geldi.
DARK KNIGHT ESİNTİLER ÖZEL OYUN Yükseldi
Sekiz yıl boyunca gitti sonra, Bruce Wayne Batman olarak eyleme geri alır. Ona gizemli Selina Kyle ve Bane, parça Batman mirası parça paramparça bir haçlı seferi üzerinde öldürücü düşman olan bekliyorum.
Batman müttefiklerinin tüm Tanışma ve Bane gelen Gotham City korumak için gücünü topla.
Tamamen Catwoman, Lucius Fox ve Komiser Gordon gibi tüm filmin ana karakterleri likenesses için hikaye sayesinde dalmış olur.
BİR EPIC GAMING DENEYİMİ
Misyonlar artı rasgele olaylar düzinelerce bir süper kahraman olmanın tüm heyecan hissettirecek. Rehin alma durumlarında, bomba timleri, kaçmaya ve araba ile Deal Gotham gerçek koruyucusu olduğunuzu kanıtlamak için kovalar.
Sağ birçok farklı hamle ve sinema efektleri için eylem sayesinde kalbinde koyar Bir heyecan söndürme sistemi.
Batman için yükseltmeler ve yeni mücadele becerileri kilidini şehir içinde gizli öğeleri toplayın.
DARK KNIGHT AS OYNA
Batman tam bir cephanelik yapın ve her aracı tam olarak yararlanmak için öğrenirler. Şehirden geçmek veya düşman yenmek için, düşmanlarını knock out veya uzak bir düğmeye vurmak Batarang atmak grapnel kullanın; olasılıklar sonsuzdur.
Tekmeler ve gadget'lar hiçbir kullanım olduğunda, The Dark Knight işi yapmak için onun araçlar kullanır. Özel vigilante misyonlar veya pilot şehir genelinde hızlı seyahat için Bat Bat-Pod sürün.
SİZ ÖNCE VAR HİÇ AS Gotham YAŞAMAK
Büyük bir haritada yayılmış Gotham ve farklı ilçelerin tüm kenti keşfedin ve Batman karanlık evrende toplam daldırma için çarpıcı grafik zevk.


Paylaş

Benzer Yayınlar

The Dark Knight Rises v1.1.3
4/ 5
Oleh

Abone Olun!

Yazımı Beğendiniz mi? Abone Olun Yayınları Kaçırmayın.