7 Nisan 2013 Pazar

CIA -Caller Identification



Bu ödüllü uygulama, rehberinizde olmayan ancak sizi arayan Türk firmalarının kimliklerini otomatik olarak tespit eder. Uygulama, telefon çaldığı sırada ve cevapsız çağrılardan sonra uluslararası rehberlerde hem kişi hem de firmaları tarayarak, gelen çağrı Türkiye’den ve bir firmadan yapılıyor ise firmanın kimliğini; gelen çağrı yurtdışından ise hem kişinin (kamuya açık rehberlerde yer alan) hem de firmaların kimliğini göstermektedir.

Ekran Görüntüleri



Uygulamayı İndirmek İçin;
Not: Bu uygulama sitemizi uygulama ekle bölümünü kullanarak KAFKA nickli arkadaşımız tarafından eklenmiştir. Sizde sitemize uygulama yada oyun eklemek için TIKLAYIN

NOT: Bu programi kullanan şahısların telefon rehberinin toplamı kadar bilgi veriyor. Ayrıca diger kullanıcı sizi arayan kişiyi alakasiz bir isimle kaydetmis ise cozumu yok o isimle size görünüyor
Uygulama Nasıl Kurulur
1.Adım : Yukarıda bulunan .apk uzantılı dosyayı indirip SD Kart okuyucu veya usb bağlantısı ile cihazınıza gönderin (İndirdiğiniz dosya Winrar (rar) arşivi içerisinde ise ilk önce arşivden çıkarınız.)
2.Adım : Cihazınıza gönderdiğiniz .apk uzantılı dosyayı bulup Uygulama yöneticileri veya apk manager vb uygulamalar ile bulup üzerine çift tıkladığınızda kurulum otomatik başlayacaktır.
3.Adım : Kurulum 15-30 saniye kadar sürer ve başarılı ile yüklendikten sonra uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

Not : Yukarıdaki basit anlatımı anlayamadıysanız veya bir sorun ile karşılaştıysanız detaylı anlatım için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz ;
  1.  Android uygulama nasıl yüklenir? Data dosyası nedir? Nasıl yüklenir? Detaylı bilgi için Tıklayın
  2.  Dosya .zip olarak iniyor? Ne yapmalıyım? Detalı bilgi İçin Tıklayın

Paylaş

Benzer Yayınlar

CIA -Caller Identification
4/ 5
Oleh

Abone Olun!

Yazımı Beğendiniz mi? Abone Olun Yayınları Kaçırmayın.

1 yorum:

yorum
avatar
Anonymous
30 Nisan 2013 09:32

Bu programı kullanan şahısların telefon rehberinin toplamı kadar bilgi veriyor derken programı kurduğumuzda rehberimizi diğer kullanıcılara açmış mı oluyoruz demek istediniz anlamadım?
Programın ücretsiz sürümünü bir süredir kullanıyorum, ayarlarında rehberin paylaşılıp paylaşılmayacağı ile alakalı ayar var hatta kendi rehberimdeki bazı numaraları arattığımda bulunamadı diyor.
Programın daha çok sosyal ağlarda ve başka bazı sitelerde numaraların paylaşımı sonucu internet taraması ile bulunabildiğini düşünüyordum.
Yükleyen arkadaşa teşekkürler.

Cevapla