13 Nisan 2013 Cumartesi

Facebook Home Geldi!

Sosyal medya devi Facebook geçtiğimiz günlerde bir haberi yayınlamıştı, Facebook Home. Peki ya nedir bu Facebook Home ne işe yarar ? Bu yazımızda biraz Facebook Home' u tanıyalım.

Facebook home; Arkadaşlarınız, çevreniz ve ya ailenizi telefonunuzun merkezine yerleştirmenize olanak sağlayan yani bunun için tasarlanmış bir yazılımdır.
Yazılım 4 temel noktadan oluşuyor. Bunlar kapak akışı, sohbet balonları, bildirimler ve uygulama başlatıcısın' dan oluşuyor. Peki bunlar ne işe yarar ?

Kapak akışınız, haber kaynağınız da bulunan, fotoğraf, haber, durum güncellemelerini barındıran haber kaynağı için dizayn edilmiş.
Sohbet balonları, bir sayfadayken ve ya bir fotoğrafa bakarken kısacası diğer uygulamaları kullanırken gelen tüm sms ve facebook mesajlarınızı tek bir alanda toplayan anlık mesajlaşma kaynağı, yani bir metin okurken ve ya bir albüme göz atarken gelen mesajla balon şeklinde ekranınızda çıkar.
Bildirimler, Seçtiğiniz haberler ve ya takip etmek istediğiniz haberleri daha büyük, ön planda tutmak istiyorsanız Bildirimler ile bu haberleri koyu harflere alabilirsiniz.
Uygulama başlatıcısı, Aynı anda sevdiğiniz uygulamalara göz atın ve ya facebook' da paylaşımda bulunun, zamanı dilediğiniz gibi kullanın.

Yazılım çok küçük detaylardan, göze çarpan detaylara kadar her şeyi kolaylaştırmış halde uygulamayı bize sunuyor, bize kalan tek şey keyfini çıkartmak :)

Facebook Home ücretsiz!
Tüm bu özelliklerden faydalanmak için Messenger ve Facebook uygulamalarını yükleyebilirsiniz ancak Android için Facebook Home, HTC One X, HTC One X+, Samsung Galaxy S III ve Samsung Galaxy Note II dahil, belirli cihazlar için Google Play Store'dan indirilebilecektir. Henüz diğer cihazlarda uygulama desteklenmiyor. Eminiz ki en kısa sürede tüm cihazlara bu uygulama yayılacak.

  Uygulamayı İndirmek İçin;
Uygulama Nasıl Kurulur
1.Adım : Yukarıda bulunan .apk uzantılı dosyayı indirip SD Kart okuyucu veya usb bağlantısı ile cihazınıza gönderin (İndirdiğiniz dosya Winrar (rar) arşivi içerisinde ise ilk önce arşivden çıkarınız.)
2.Adım : Cihazınıza gönderdiğiniz .apk uzantılı dosyayı bulup Uygulama yöneticileri veya apk manager vb uygulamalar ile bulup üzerine çift tıkladığınızda kurulum otomatik başlayacaktır.
3.Adım : Kurulum 15-30 saniye kadar sürer ve başarılı ile yüklendikten sonra uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

Not : Yukarıdaki basit anlatımı anlayamadıysanız veya bir sorun ile karşılaştıysanız detaylı anlatım için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz ;
  1.  Android uygulama nasıl yüklenir? Data dosyası nedir? Nasıl yüklenir? Detaylı bilgi için Tıklayın
  2.  Dosya .zip olarak iniyor? Ne yapmalıyım? Detalı bilgi İçin Tıklayın

Paylaş

Benzer Yayınlar

Facebook Home Geldi!
4/ 5
Oleh

Abone Olun!

Yazımı Beğendiniz mi? Abone Olun Yayınları Kaçırmayın.

4 yorum

yorum
avatar
NT
13 Nisan 2013 12:19

Uygulama Türkiye için aktif değil...

Cevapla
avatar
NT
13 Nisan 2013 12:19

Uygulama Türkiye için aktif değil...

Cevapla
avatar
Anonymous
13 Nisan 2013 13:13

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.home

ben Türkiyeden görüyorum cihaz desteklese indiricem mesela

Cevapla
avatar
13 Nisan 2013 15:30

iyi ve aydınlatıcı bir yazı olmuş teşekkürler, facebook patisepeti.com ismimiz içinde anlamlı olacaktır kullanırız.

Cevapla