26 Temmuz 2013 Cuma

Galaxy Note 3'ün yeni fotoğrafları sızdı.!



Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un heyecanla beklenen yeni cihazı Galaxy Note 3'le ilgili yeni bilgi ve fotoğraflar medyaya sızdı. Haberler doğruysa Note serisinin yeni cihazı, 5.7 inçlik ekranla ve 3GB sistem RAM'iyle gelecek.  
 
Ürün yelpazesini neredeyse her geçen gün genişletmeye devam eden Samsung'un en çok merak edilen cihazlarından biri olan Galaxy Note III'ün yeni fotoğraf ve donanım bilgileri Techkiddy adlı Internet sitesi üzerinden medyaya sızdı. Bu tarz sızıntı fotoğraflardan alışık olduğumuz gibi, Note 3'e ait olduğu iddia edilen fotoğrafdan da çok fazla bir şey anlamak mümkün değil.

Diğer yandan MKNews adlı kaynağın Note 3'e ait olduğunu iddia ettiği teknik özellikler, daha önce çıkan söylentileri doğrular nitelikte. Özellikle 6 inçlik Mega serisinden beklediği tepkileri alamayan Samsung'un bu kez 5.7 inçlik ekranla yetinmesi bekleniyor. Gerçi daha önce şirketin 5.99 inçlik bir ekran tasarladığına dair haberler de çıkmıştı ama Mega'nın ilgi görmemesinin bu kararı değiştirdiği mantıklı bir teori gibi görünüyor.

Diğer yandan Samsung'un alışılmışın dışına çıkarak cihazı 3 GB gücünde sistem RAM'iyle piyasaya süreceği konusundaki söylentiler de aynı kaynak tarafından doğrulandı. Galaxy Note 3'ün Snapdragon 800 işlemciyle geleceği ve LTE desteğinin bulunacağı da şirketten sızdığı iddia edilen bilgiler arasında. Yeni cihazın kamerasının ise tıpkı Galaxy S4 gibi 13 MP kalitesinde resim vermesi bekleniyor.

Samsung Galaxy Note 3'le ilgili haber ve ayrıntıları AndroidSitem.net'den takip etmeye devam edebilirsiniz...

Paylaş

Benzer Yayınlar

Galaxy Note 3'ün yeni fotoğrafları sızdı.!
4/ 5
Oleh

Abone Olun!

Yazımı Beğendiniz mi? Abone Olun Yayınları Kaçırmayın.