20 Mart 2013 Çarşamba

Android Kaspersky Mobile Security v9.10.141




Kaspersky
Mobile Security


Android akıllı telefonunuzu ve içindeki kişisel bilgilerinizi koruyun
Özellikle akıllı telefonları hedef alan kötü amaçlı yazılımlardaki artışla birlikte, Kaspersky Mobile Security, Android akıllı telefonunuzu çevrimiçi bankacılık işlemleri, alışveriş, web'de gezinme veya arkadaşlarınızla sohbet için her kullandığınızda birinci sınıf koruma sağlar.

Ayrıca, telefonunuz kaybolur veya çalınırsa, SIM kart çıkarılmış olsa bile Kaspersky Mobile Security özel verilerinizi korumanıza ve telefonunuzun yerini tespit etmenize yardımcı olur.
  • Virüsleri, casus yazılımları ve diğer tehditleri tarar.
  • Tehlikeli ve kimlik hırsızlığı yapan web sitelerini engeller
  • İstenmeyen aramaları ve SMS metinlerini filtreler
  • Özel kişileri, çağrıları ve SMS metinlerini gizler
  • Kayıp telefonunuzu kilitler, yerini tespit eder ve içindeki verileri siler
  • Pil ömrüne etkisi düşük olacak şekilde optimize edilmiştir.

Telefonunuzu kötü amaçlı yazılımlardan koruma
Android akıllı telefonunuzu en son tehditlerin tümüne karşı korumak için her dosya, uygulama, e-posta eki ve medya dosyası anında taranır.
  • İndirilen uygulamalarda otomatik virüs taraması
  • Yeni! Daha iyi algılama için sezgisel analiz
  • Yeni! Bulut Sistem Güvenlik Taraması; yeni tehditlere karşı koruma amacıyla.
  • Yeni! Program aktiviteleri içeren anti-virüs raporları

Telefonunuzu çalınmaya ve kaybolmaya karşı koruma
Akıllı telefonunuz kaybolur veya çalınırsa, Kaspersky Mobile Security bilgilerinizin korunmasına ve telefonunuzun yerinin tespit edilmesine yardımcı olur.
  • Cihaz Kilidi; kayıp telefonunuza erişimi engelleyin
  • Geliştirildi! Veri Temizleme; kayıp telefonunuzdaki hassas bilgileri silin
  • Geliştirildi! Konum Belirleme; kayıp telefonunuzun yerini tespit edin
  • SIM İzleme; SIM kart değiştirilmiş olsa bile telefonunuza bağlanın
  • Yeni! Cihaz Yönetimi; Kaspersky Mobile Security'nin yetkisiz kaldırılmasını engelleyin

Yeni! Telefonunuzu Internet'teki tehditlere karşı koruma
Android akıllı telefonunuzu Internet'e erişmek için her kullandığınızda, Kaspersky Mobile Security tehlikeli ve kötü amaçlı bağlantıları engelleyerek güvende olmanızı sağlar. Bunlara paranızı ve kimliğinizi çalmayı deneyebilecek dolandırıcılık veya kimlik hırsızlığı amaçlı web siteleri de dahildir.

İstenmeyen çağrılardan ve kısa mesajlardan koruma
Kaspersky Mobile Security, yalnızca almak istediğiniz çağrı ve kısa mesajları almanıza yardımcı olur.

Gizliliğinizi koruma
Kaspersky Mobile Security yabancılar telefonunuzu ele geçirirse neleri görebileceklerini ve nelere erişebileceklerini kontrol etmenize izin verir.

ÖZELLİKLERİ

Anti-Virüs Koruması

Akıllı telefonları hedef alan kötü amaçlı yazılım tehditlerinin çeşitleri ve sayıları arttıkça, telefonunuzu ve telefonunuzda depoladığınız kişisel verileri korumanız daha da önemli hale gelir. Kaspersky Mobile Security, Android akıllı telefonunuzu virüslere, casus yazılımlara, Truva atlarına, solucanlara, bot'lara ve daha fazlasına karşı korumak için geleneksel imza tabanlı teknolojileri proaktif sezgisel teknolojilerle birleştirir. Ayrıca, bulut sistem güvenliği akıllı telefonunuzun yeni ve büyümekte olan tehditlere karşı anında, gerçek zamanlı korumadan yararlanmasını sağlar.
  • Yeni tehditlere hızlı tepki vermek için gerçek zamanlı, bulut sistem özelliği etkinleştirilmiş koruma
  • Talep üzerine ve planlı anti-virüs taramaları
  • İndirilen uygulamalarda otomatik virüs taraması
  • Kablosuz anti-virüs veritabanı güncellemeleri
  • Arka planda çalışır ve sistem performansına etkisi minimum olur
Anti-Hırsızlık Koruması
Akıllı telefonlar (ve depoladıkları bilgiler) çok değerli olabilir; hırsızlar için hedef niteliğindedir. Ayrıca, küçük ve hafif oldukları için kaybolmaları veya unutulmaları kolaydır. Bu nedenle Kaspersky Mobile Security'de, akıllı telefonunuzun kaybolması halinde, SIM kart çıkarılmış olsa bile verilerinizi korumanıza yardımcı olacak çok çeşitli özellikler vardır; buna telefonunuzun yerinin tespit edilmesi de dahildir.

Cihaz Kilidi
Kayıp telefonunuza SMS göndererek, kimsenin özel bilgilerinize erişemeyeceği şekilde telefonu uzaktan engelleyebilirsiniz. Engellenen telefonunuzun ekranında görüntülenecek ve kayıp cihazınızın iade edilmesini teşvik etmeye yardımcı olacak özel bir mesaj da oluşturabilirsiniz.

Verileri Silme

Kayıp akıllı telefonunuza kavuşabileceğinizden emin değilseniz, telefonunuzdaki kişisel bilgileri uzaktan silmek için kullanılabilecek seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz.
Kişisel bilgileri silme - Çağrı geçmişi, SMS'ler, kişiler ve takvim etkinlikleri silinir
Klasörlerdeki verileri silme - Oluşturduğunuz klasörlerdeki tüm kişisel verilerinizi siler
Cihaz sıfırlama – Tüm bilgilerin silinmesini ve telefonunuzun fabrika ayarlarına döndürülmesini sağlayan yeni bir özelliktir

Konum Belirleme
Yeni geliştirilen "Bul" işlevi sayesinde; GPS, GSM ve Wi-Fi bağlantıları ile telefonunuzun yerini gösteren bir Google Harita bağlantısını kullanılarak telefonunuzun yaklaşık konumu tespit edilir.
SIM İzleme
Kayıp telefonunuzun SIM kartı çıkarılırsa, SIM İzleme sayesinde yeni telefon numarası size bildirilir. Böylece telefonunuzu engelleyebilir, içindeki verileri silebilir ve telefonunuzun konumunu tespit edebilirsiniz.
Cihaz Yönetimi
Bu yeni özellik, üçüncü taraf uygulamaların veya diğer kullanıcıların Kaspersky Mobile Security uygulamasını kaldırmasını önlemeye yardımcı olur.

Web Koruması
Akıllı telefonlar Internet'e erişmek için daha sık kullanılır ve güvenlik risklerine davetiye çıkarabilir. Akıllı telefonunuzu çevrimiçi kullanırken, Kaspersky Mobile Security, kişisel bilgilerin ele geçirilmesi veya alışveriş ve bankacılık işlemlerinin güvenliğinin tehlikeye atılması için tasarlanan kimlik hırsızlığı ve kötü amaçlı web siteleri de dahil tehlikeli ve dolandırıcılık amaçlı bağlantıları engelleyerek kimliğinizin korunmasına yardımcı olur.

Çağrı ve SMS Filtreleme
Çağrı ve SMS Filtreleme, aşağıdakileri yapmanıza izin vererek istenmeyen arama ve kısa mesajlardan kaçınmanıza yardımcı olur:
Kendi oluşturduğunuz Beyaz Listeye veya Kara Listeye manuel veya otomatik olarak numara ekleme
Gizli ve sayısal olmayan telefonlardan gelen çağrı ve SMS metinlerini otomatik olarak engelleme
Filtreleme profili seçme; "yalnızca SMS'ler" veya "yalnızca çağrılar" veya "SMS'ler ve çağrılar"

Gizlilik Koruması

Gizlilik Koruması yabancılar telefonunuzu ele geçirirse neleri görebileceklerini ve neleri göremeyeceklerini kontrol etmenizi kolaylaştırır. Özel cep telefonu iletişiminizi yabancılardan gizlemeniz daha kolaydır ve Gizlilik Koruması modunu manuel, otomatik olarak veya uzaktan etkinleştirebilirsiniz.

Kurulumu Kolay Koruma
Kaspersky Mobile Security, kurulumu daha basit hale getirmek için, kurulum işleminin her aşamasında size kılavuzluk eden güncellenmiş bir kurulum sihirbazı içerir.

Ekran Görüntüleri



Uygulamayı İndirmek İçin;

Uygulama Nasıl Kurulur
1.Adım : Yukarıda bulunan .apk uzantılı dosyayı indirip SD Kart okuyucu veya usb bağlantısı ile cihazınıza gönderin (İndirdiğiniz dosya Winrar (rar) arşivi içerisinde ise ilk önce arşivden çıkarınız.)
2.Adım : Cihazınıza gönderdiğiniz .apk uzantılı dosyayı bulup Uygulama yöneticileri veya apk manager vb uygulamalar ile bulup üzerine çift tıkladığınızda kurulum otomatik başlayacaktır.
3.Adım : Kurulum 15-30 saniye kadar sürer ve başarılı ile yüklendikten sonra uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

Not : Yukarıdaki basit anlatımı anlayamadıysanız veya bir sorun ile karşılaştıysanız detaylı anlatım için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz ;
  1.  Android uygulama nasıl yüklenir? Data dosyası nedir? Nasıl yüklenir? Detaylı bilgi için Tıklayın
  2.  Dosya .zip olarak iniyor? Ne yapmalıyım? Detalı bilgi İçin Tıklayın

Paylaş

Benzer Yayınlar

Android Kaspersky Mobile Security v9.10.141
4/ 5
Oleh

Abone Olun!

Yazımı Beğendiniz mi? Abone Olun Yayınları Kaçırmayın.

1 yorum:

yorum
avatar
23 Nisan 2013 13:42

gerçektende akıllı telefonların olmazssa olmazı bence

Cevapla