7 Nisan 2013 Pazar

Photo Grid - Collage Maker



Fotoğraflarınızı birleştirerek harika kolajlar yapabileceğiniz bir uygulama. Cihazınızda bulunan fotoğrafları oldukça pratik bir şekilde birleştirerek muhteşem kolajlar yapabilirsiniz. Uygulamayı cihazınıza yükledikten sonra karşınıza gelen şablonlardan birini seçin. Daha sonra birleştirmek istediğiniz sayıda fotoğrafı çalışmanıza ekleyerek “Create” düğmesine basın. Bir sonraki ekranda seçmiş olduğunuz fotoğraflardan oluşan bir kolaj çalışması göreceksiniz. İleri-geri ok tuşlarını kullanarak çalışmanızın stilini değiştirebilir, çerçeve ekleyebilir ve cihazınızı sallayarak fotoğraflarının yer değiştirmesini sağlayabilirirsiniz. Son adımda da oluşturmuş olduğunuz fotoğrafı “Save” düğmesine tıklayarak kaydedebilirsiniz.
Ekran Görüntüleri



Uygulamayı İndirmek İçin;

Not: Bu uygulama sitemizi uygulama ekle bölümünü kullanarak KAFKA nickli arkadaşımız tarafından eklenmiştir. Sizde sitemize uygulama yada oyun eklemek için TIKLAYIN


Uygulama Nasıl Kurulur
1.Adım : Yukarıda bulunan .apk uzantılı dosyayı indirip SD Kart okuyucu veya usb bağlantısı ile cihazınıza gönderin (İndirdiğiniz dosya Winrar (rar) arşivi içerisinde ise ilk önce arşivden çıkarınız.)
2.Adım : Cihazınıza gönderdiğiniz .apk uzantılı dosyayı bulup Uygulama yöneticileri veya apk manager vb uygulamalar ile bulup üzerine çift tıkladığınızda kurulum otomatik başlayacaktır.
3.Adım : Kurulum 15-30 saniye kadar sürer ve başarılı ile yüklendikten sonra uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

Not : Yukarıdaki basit anlatımı anlayamadıysanız veya bir sorun ile karşılaştıysanız detaylı anlatım için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz ;
  1.  Android uygulama nasıl yüklenir? Data dosyası nedir? Nasıl yüklenir? Detaylı bilgi için Tıklayın
  2.  Dosya .zip olarak iniyor? Ne yapmalıyım? Detalı bilgi İçin Tıklayın

Paylaş

Benzer Yayınlar

Photo Grid - Collage Maker
4/ 5
Oleh

Abone Olun!

Yazımı Beğendiniz mi? Abone Olun Yayınları Kaçırmayın.