7 Nisan 2013 Pazar

Temple Run İnceleme



Merhaba arkadaşlar,bu yazımda Temple Run'i inceleyeceğiz.Temple Run oldukça bağımlılık yaratacak bir oyun.

Oyun görüntüleri fena değil.Yaklaşık 45 milyon oynayıcısı olan bir oyun. Oyunda ki amacımız maymunlardan kaçmak kaçarken de önümüze çıkan engellerden kurtulmak.Oyun boyunca onlar kovalıyor, biz kaçıyoruz. Atlıyoruz, zıplıyoruz, bazı engellerin altından kayıyor, bazen yıkık yollarda ip üzerinde gider misali hareket ediyoruz.Oyunda bölüm tarzı bir şey yok. Yani amaç sürekli olarak rekor kırmak ve yüksek puan yapmaya çalışmak.Oyunun Store menüsüne gittiğini zaman, altınlarla satın alınabilir birçok özelliğin bulunduğunu göreceksiniz. Bir süreliğine çok hızlı koşmak, her şeyin içinden bir süreliğine geçebilmek, bir süreliğine mıknatıs işlevi görüp etraftaki tüm altınları üzerinize çekmek gibi. Bu özellikler, altınlar karşılığında satın alınıyor ve yeni ödemelerle seviyeleri geliştirilebiliyor. Kullanmak i.in ise, kaçış esnasında karşınıza gelen güç logolarına zıplamalısınız.

 Ayrıca Store menüsünde, tek kullanılmak özellikler, duvar kağıtları ve yeni açıp kontrol edebileceğiniz karakterler de var.

Ekran Görüntüleri



Uygulamayı İndirmek İçin;

Not: Bu uygulama sitemizi uygulama ekle bölümünü kullanarak Serhat Kaymaz arkadaşımız tarafından eklenmiştir. Sizde sitemize uygulama yada oyun eklemek için TIKLAYIN 


Uygulama Nasıl Kurulur
1.Adım : Yukarıda bulunan .apk uzantılı dosyayı indirip SD Kart okuyucu veya usb bağlantısı ile cihazınıza gönderin (İndirdiğiniz dosya Winrar (rar) arşivi içerisinde ise ilk önce arşivden çıkarınız.)
2.Adım : Cihazınıza gönderdiğiniz .apk uzantılı dosyayı bulup Uygulama yöneticileri veya apk manager vb uygulamalar ile bulup üzerine çift tıkladığınızda kurulum otomatik başlayacaktır.
3.Adım : Kurulum 15-30 saniye kadar sürer ve başarılı ile yüklendikten sonra uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

Not : Yukarıdaki basit anlatımı anlayamadıysanız veya bir sorun ile karşılaştıysanız detaylı anlatım için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz ;
  1.  Android uygulama nasıl yüklenir? Data dosyası nedir? Nasıl yüklenir? Detaylı bilgi için Tıklayın
  2.  Dosya .zip olarak iniyor? Ne yapmalıyım? Detalı bilgi İçin Tıklayın

Paylaş

Benzer Yayınlar

Temple Run İnceleme
4/ 5
Oleh

Abone Olun!

Yazımı Beğendiniz mi? Abone Olun Yayınları Kaçırmayın.