23 Temmuz 2013 Salı

Dolphin Browser Beta


Dolphin Browser her geçen gün gelişmeye ve daha hızlı olmaya devam ediyor. Kullanıcılar için sunmuş olduğu mini versiyonunu daha önce duyurduğumuz ve Dolphin Browser için şimdi ise yeni bir sürüm beta olarak yayınlandı.

Bir çok kullanıcının anroid telefonunda en sık kullandığı tarayıcılar arasında olan Dolphin Browser, çoklu sekme desteği, uzun dokunma ile açılan menüsü ve birbirinden güzel eklentileri ile en iyi tarayıcı olma konusunda da farkını ortaya koyuyor.

Flash desteği de olan tarayıcı sanırım bir tarayıcıda aradığınız herşeyi size sunuyor.

Ekran Görüntüleri

Dolphin Browser Beta - screenshot thumbnailDolphin Browser Beta - screenshot thumbnailDolphin Browser Beta - screenshot thumbnailDolphin Browser Beta - screenshot

Uygulamayı İndirmek İçin;

Uygulama Nasıl Kurulur
1.Adım : Yukarıda bulunan .apk uzantılı dosyayı indirip SD Kart okuyucu veya usb bağlantısı ile cihazınıza gönderin (İndirdiğiniz dosya Winrar (rar) arşivi içerisinde ise ilk önce arşivden çıkarınız.)
2.Adım : Cihazınıza gönderdiğiniz .apk uzantılı dosyayı bulup Uygulama yöneticileri veya apk manager vb uygulamalar ile bulup üzerine çift tıkladığınızda kurulum otomatik başlayacaktır.
3.Adım : Kurulum 15-30 saniye kadar sürer ve başarılı ile yüklendikten sonra uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

Not : Yukarıdaki basit anlatımı anlayamadıysanız veya bir sorun ile karşılaştıysanız detaylı anlatım için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz ;
  1.  Android uygulama nasıl yüklenir? Data dosyası nedir? Nasıl yüklenir? Detaylı bilgi için Tıklayın
  2.  Dosya .zip olarak iniyor? Ne yapmalıyım? Detalı bilgi İçin Tıklayın

Paylaş

Benzer Yayınlar

Dolphin Browser Beta
4/ 5
Oleh

Abone Olun!

Yazımı Beğendiniz mi? Abone Olun Yayınları Kaçırmayın.