24 Temmuz 2013 Çarşamba

LINE: Ücretsiz Arama ve Mesaj


Limit yok! Ücret Yok! Ne kadar istersen o kadar mesaj at doya doya mesajlaş ve konuş...

Line uygulaması android telefonlar ile ÜCRETSİZ KONUŞMA ve MESAJLAŞMANIZI 24 saat boyunca kesintisiz ve ücretsiz sağlayan bir uygulamadır.

Line uygulaması 231 farklı ülkede toplamda 200 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.

Arkadaşlarına e-posta/sms atmak için zaman harcayacağına, renkli simgeler, fotoğraflar ve hatta konum bilgileriyle kolayca mesaj göndermek için LINE’ın mesaj fonksiyonunu kullan.

KENDİ Sosyal Ağını yaratmak için onu kullan・LINE’ın ‘Ev’ özelliğiyle eğlenceye katıl: Fotoğraflar, videolar ve konum bilgilerini kullanarak dakikalarını arkadaşlarınla paylaş.
・Arkadaşlarının neler yaptığını ve ne gönderdiklerini görmek için ‘Zaman Tüneli’ni kullan! Yorum ve mesaj bırak, iletişiminin tadını çıkar.
Ekran Görüntüleri

LINE: Ücretsiz Arama ve Mesaj - screenshot thumbnailLINE: Ücretsiz Arama ve Mesaj - screenshot thumbnailLINE: Ücretsiz Arama ve Mesaj - screenshot thumbnailLINE: Ücretsiz Arama ve Mesaj - screenshot thumbnail

Uygulamayı İndirmek İçin;

Uygulama Nasıl Kurulur
1.Adım : Yukarıda bulunan .apk uzantılı dosyayı indirip SD Kart okuyucu veya usb bağlantısı ile cihazınıza gönderin (İndirdiğiniz dosya Winrar (rar) arşivi içerisinde ise ilk önce arşivden çıkarınız.)
2.Adım : Cihazınıza gönderdiğiniz .apk uzantılı dosyayı bulup Uygulama yöneticileri veya apk manager vb uygulamalar ile bulup üzerine çift tıkladığınızda kurulum otomatik başlayacaktır.
3.Adım : Kurulum 15-30 saniye kadar sürer ve başarılı ile yüklendikten sonra uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

Not : Yukarıdaki basit anlatımı anlayamadıysanız veya bir sorun ile karşılaştıysanız detaylı anlatım için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz ;
  1.  Android uygulama nasıl yüklenir? Data dosyası nedir? Nasıl yüklenir? Detaylı bilgi için Tıklayın
  2.  Dosya .zip olarak iniyor? Ne yapmalıyım? Detalı bilgi İçin Tıklayın

Paylaş

Benzer Yayınlar

LINE: Ücretsiz Arama ve Mesaj
4/ 5
Oleh

Abone Olun!

Yazımı Beğendiniz mi? Abone Olun Yayınları Kaçırmayın.