28 Nisan 2013 Pazar

Nokia’nın WhatsApp’a Özel Telefonu: Asha 210




Nokia’nın WhatsApp’a Özel Telefonu: Asha 210

Nokia piyasada kalmak için düşük fiyatlara dikkat çekici telefonları kullanıcıya sunmaya devam ediyor. Bu çabanın son örneği Asha 210 oldu.

111,5x60x11,8mm ölçülere ve 97,3 gram gibi bir ağırlığa ve 2,4inç QVGA ekrana sahip akıllı telefonlar içinde giriş seviyesi sayılabilecek olan Asha 210, çeşitli renk seçenekleri ve QWERTY klavyesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Fakat telefonun en çok ilgi çeken kısmı ise WhatsAppuygulaması için özel bir tuşa sahip olması oldu. Asha 210her telefonda standartlaşan 32 GB’a kadar destek veren microSD kart yuvası, EGPRS, Wifi, Bluetooth 2.1 ve microUSB gibi özellikleri barındırıyor. Ayrıca elektronik postalara erişim ve düzenleme için kolaylık sağlayan telefonun aynı zamanda çift hat desteğini sunanları da mevcut.

Ayrıca telefonun tercih edilmesinin muhtemel bir diğer özelliği ise şarjının uzun gitmesi olacak. Tek sim kartlı sürümü 46 saat, Çift sim kartlı sürümü ise yaklaşık 24 saat pil süresi vaat ediyor. Ve son olarak ekleyelim, vergiler hariç 73 Dolar fiyattan, bu senenin ikinci çeyreğinde satışa sunulması öngörülüyor.



Paylaş

Benzer Yayınlar

Nokia’nın WhatsApp’a Özel Telefonu: Asha 210
4/ 5
Oleh

Abone Olun!

Yazımı Beğendiniz mi? Abone Olun Yayınları Kaçırmayın.